Cukier brązowy Diamant z aromatyczną nutą karmelu świetnie nadaje się do słodzenia kawy i herbaty, do pieczenia ciast i pierników, kruchych i korzennych ciasteczek z miodem, orzechami lub migdałami. Wyśmienicie smakuje jako dodatek do słodkich dań (np. gofrów, naleśników, ryżu na mleku) oraz płatków śniadaniowych i musli, naturalnych jogurtów, sałatek owocowych, deserów, koktajli i lodów. Cukier brązowy
Skład
cukier karmel
Wartości odżywcze
w 100 g
Wartość energetyczna
1693 kJ
Wartość energetyczna
396 kcal
Tłuszcz
0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
0 g
Węglowodany
99 g
w tym cukry
99 g
Białko
0 g
Sól
0,07 g
Pozostałe informacje
Wymiar liczbowy: 500 aromatyczny smak do wypieków, napojów, deserów i słodkich dań Rozmiar opakowania: 500 Jednostka (tekst opisowy): g