Pudliszki Fasolka po bretońsku z kiełbasą 500 g

2099000300959

5900783004897

Nowy produkt

 
Więcej informacji
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Dołącz do nas na Facebook
Fasolka po bretońsku z kiełbasą w sosie pomidorowym. Produkt sterylizowany
 
Skład
Soja: Zawiera
Pszenica: Zawiera
Format oznakowania alergenów: Tłusty druk
MSG (glutaminian): Nie zawiera
fasola biała 40%
woda
kiełbasa 14% (mięso wieprzowe 68%, woda, skrobia ziemniaczana, sól, błonnik pszenny, przyprawy, izolat białka soi, substancja zagęszczająca: E407, stabilizator: E450, glukoza, przeciwutleniacz: E301, substancja konserwująca: E250)
koncentrat pomidorowy 4,5%
cukier
skrobia kukurydziana modyfikowana
cebula 1,5%
mąka pszenna
czosnek
mieszanka przyprawowo-smakowa [sól, cukier, marchew, ekstrakt drożdżowy, cebula, zioła, barwnik (ryboflawiny)]
sól
przyprawy
aromat
 
Wartości odżywcze
w 100 gw porcji 250 g
Wartość energetyczna481 kJ / 115 kcal1202 kJ / 287 kcal
Tłuszcz4,8 g12 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone<0,1 g0,1 g
Węglowodany13 g31 g
w tym cukry2,8 g7,0 g
Błonnik2,0 g5,0 g
Białko4,4 g11 g
Sól0,90 g2,3 g
Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje produktu.

 
Pozostałe informacje
Wymiar liczbowy: 500
Cechy: przygotowane bez zastosowania: MOM (mięsa oddzielonego mechanicznie), glutaminianu monosodowego
Rozmiar opakowania: 500
Jednostka (tekst opisowy): g
Liczba czynności użycia: 2 Porcje
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć: Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje produktu.
Podgrzewać na płycie grzejnej / palniku: Zawartość opakowania przełożyć do garnka. Podgrzewać na niewielkim ogniu, stale mieszając przez 7-10 minut. Od temperatury otoczenia
Odgrzać w kuchence mikrofalowej: W kuchence mikrofalowej (850 W): Zawartość opakowania przełożyć do głębokiego talerza. Podgrzewać przy maksymalnej mocy przez 3-4 minuty. Produkt po otwarciu i podgrzaniu należy spożyć w całości. Od temperatury otoczenia

20 innych produktów w tej samej kategorii:

Menu