Barilla Pesto alla Genovese Sos pesto z bazylią 190 g

2099000162168

8076809513746

Nowy produkt

 
Więcej informacji
Barilla G. e R. Fratelli
Società per Azioni
Via Mantova 166
Parma
Włochy
Sposób przyrządzenia: sosu pesto nie trzeba podgrzewać, wystarczy dodać świeżo ugotowanego, odcedzonego, gorącego makaronu i dokładnie wymieszać. Najlepiej smakuje w proporcjach: 50 g sosu na 100 g suchego makaronu.
Ewentualne rozwarstwienie składników jest naturalnym zachowaniem się produktu.
Najlepiej smakuje z makaronem Barilla Bavette.
Czas przygotowania potrawy: około 13 minut
Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 5 dni.
Sos do makaronu Pesto alla Genovese - pesto z bazylią
 
Skład
Zboża zawierające gluten: Nie zawiera
Jaja: Zawiera
Mleko: Zawiera
Orzechy: Może zawierać
Orzechy nerkowca: Zawiera
Format oznakowania alergenów: Tłusty druk
olej słonecznikowy 44,5%
bazylia 30,0%
orzechy nerkowca
ser Grana Padano DOP 4,5% (lizozym z jajek)
serwatka w proszku (z mleka)
sól
ser Pecorino Romano DOP 1,2%
cukier
oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia 1%
ekstrakt z bazylii
aromaty naturalne (mleko)
czosnek
maślanka w proszku (z mleka)
regulator kwasowości: kwas mlekowy
 
Wartości odżywcze
Średnie wartości odżywcze na 100 g:
wartość energetyczna514 kcal / 2119 kJ
tłuszcz52,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone5,5 g
węglowodany5,5 g
w tym cukry4,0 g
błonnik2,0 g
białko5,0 g
sól3,375 g

 
Pozostałe informacje
Wymiar liczbowy: 190
Rozmiar opakowania: 190
Jednostka (tekst opisowy): g

30 innych produktów w tej samej kategorii:

Menu