Pakowano w atmosferze ochronnej.
Usuń pergamin znajdujący się pod wstęgą mięsa.
Do spożycia po obróbce cieplnej.
Przechowywać w temperaturze od 0°C do 2°C.
Mięso z indyka na kotlety to produkt, który powstał w odpowiedzi na potrzeby konsumentów- to łatwe i szybkie w przygotowaniu wysokiej jakości rozdrobnione mięso indycze. Mięso z indyka charakteryzuje się obniżoną zawartością tłuszczu i jest rekomendowane przez dietetyków. Idealne do przygotowywania kotletów, zapiekanek, czy spaghetti.
Smak i zdrowie na co dzień Gdzie szukać niepowtarzalnego i doskonałego smaku? W mięsach, szlachetnych szynkach, wędzonkach, powszechnie lubianych kiełbasach, parówkach i pasztetach oferowanych przez Indykpol. Chcąc komponować zdrowe i smaczne posiłki dla całej rodziny warto sięgnąć po produkty Indykpolu wykonane z najwyższej jakości surowców, według sprawdzonych i starannie dobranych receptur. Indykpol jest firmą specjalizującą się w produkcji mięsa indyczego, kurczęcego, gęsiego i ich przetworów, dostępnych na terenie całego kraju dzięki ogólnopolskiej sieci dystrybucji.
Mięso z indyka na kotlety*. Surowy wyrób mięsny z dodatkiem wody, chłodzony.
*Produkt solony.
Produkt może zawierać: gluten, jaja, mleko, soję, seler, gorczycę.