Masa netto/ Masa netto sera po odsączeniu: 430 g / 200 g Przechowywać w temperaturze +2 - +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu dwóch tygodni. Ser biały typu śródziemnomorskiego, sałatkowy w kostkach, w zalewie solankowej
Skład
Mleko: Zawiera Format oznakowania alergenów: Tłusty druk ser (mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia) zalewa solankowa (woda, sól, stabilizator: chlorek wapnia, regulator kwasowości: kwas mlekowy)
Wartości odżywcze
w 100 g sera:
Wartość energetyczna
1078 kJ/260 kcal
Tłuszcz
22 g
w tym kwasy nasycone
14 g
Węglowodany
0,5 g
w tym cukry
0,5 g
Białko
15 g
Sól
3 g
Pozostałe informacje
Min. temp. °C: 2 Maks. temp. °C: 8 Wymiar liczbowy: 430 Masa po odsączeniu: 200 Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Danii. Rozmiar opakowania: 430 Jednostka (tekst opisowy): g