Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C. Zawiera naturalnie występujące cukry - cukier mleczny: laktoza Jogurt Bio naturalny.
Skład
Mleko: Zawiera Format oznakowania alergenów: Tłusty druk mleko pasteryzowane Bio śmietanka pasteryzowana Bio żywe kultury bakterii jogurtowych oraz Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium lactis
Wartości odżywcze
100 g jogurtu
Wartość energetyczna
275 kJ / 65 kcal
Tłuszcz
2,0 g
w tym kwasy nasycone
1,4 g
Węglowodany
7,0 g
w tym cukry
7,0 g
Białko
4,8 g
Sól
0,10 g
Pozostałe informacje
Min. temp. °C: 2 Maks. temp. °C: 6 Wymiar liczbowy: 140 produkt rolnictwa ekologicznego tylko mleko, kultury bakterii Rozmiar opakowania: 140 Jednostka (tekst opisowy): g