Przechowywać w temperaturze: od +2°C do +6°C Jogurt Naturalny Bakoma swoją wyjątkową gęstość zawdzięcza temu, że wytwarzany jest metodą podobną do tradycyjnego sposobu wytwarzania jogurtu stosowanego w krajach południowo-wschodniej Europy - ojczyzny jogurtu. Szukaj inspiracji na www.kuchniajogurtowa.pl Jogurt naturalny gęsty 2,8% tłuszczu
Skład
Mleko: Zawiera Format oznakowania alergenów: Tłusty druk mleko pasteryzowane żywe kultury bakterii jogurtowych oraz L. acidophilus i Bifidobacterium lactis
Wartości odżywcze
100 g jogurtu
Wartość energetyczna
243 kJ/58 kcal
Tłuszcz
2,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
2,0 g
Węglowodany
4,9 g
w tym cukry
4,9 g
Białko
3,3 g
Sól
0,11 g
Pozostałe informacje
Min. temp. °C: 2 Maks. temp. °C: 6 Wymiar liczbowy: 150 Cechy: idealny do kuchni Rozmiar opakowania: 150 Jednostka (tekst opisowy): g