Bakoma Jogurt naturalny gęsty 150 g

2099000096005

5900197000034

Nowy produkt

 
Więcej informacji
Przechowywać w temperaturze: od +2°C do +6°C
Jogurt Naturalny Bakoma swoją wyjątkową gęstość zawdzięcza temu, że wytwarzany jest metodą podobną do tradycyjnego sposobu wytwarzania jogurtu stosowanego w krajach południowo-wschodniej Europy - ojczyzny jogurtu.
Szukaj inspiracji na www.kuchniajogurtowa.pl
Jogurt naturalny gęsty 2,8% tłuszczu
 
Skład
Mleko: Zawiera
Format oznakowania alergenów: Tłusty druk
mleko pasteryzowane
żywe kultury bakterii jogurtowych oraz L. acidophilus i Bifidobacterium lactis
 
Wartości odżywcze
100 g jogurtu
Wartość energetyczna243 kJ/58 kcal
Tłuszcz2,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone2,0 g
Węglowodany4,9 g
w tym cukry4,9 g
Białko3,3 g
Sól0,11 g

 
Pozostałe informacje
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy: 150
Cechy: idealny do kuchni
Rozmiar opakowania: 150
Jednostka (tekst opisowy): g

15 innych produktów w tej samej kategorii:

Menu