Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C. Jogurt Bio z morelami
Skład
Mleko: Zawiera Format oznakowania alergenów: Tłusty druk mleko pasteryzowane Bio morele 15% Bio cukier trzcinowy Bio śmietanka pasteryzowana Bio żywe kultury bakterii jogurtowych oraz Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium lactis
Wartości odżywcze
100 g jogurtu
Wartość energetyczna
410 kJ/97 kcal
Tłuszcz
2,5 g
w tym kwasy nasycone
1,8 g
Węglowodany
15,5 g
w tym cukry
14,5 g
Białko
3,3 g
Sól
0,10 g
Pozostałe informacje
Min. temp. °C: 2 Maks. temp. °C: 6 Wymiar liczbowy: 140 produkt z rolnictwa ekologicznego prosty skład! jogurt, owoce, cukier trzcinowy Rozmiar opakowania: 140 Jednostka (tekst opisowy): g