2099000142290
5900567001517
Nowy produkt
Kiełbasa wieprzowa homogenizowana, z dodatkiem sera, peklowana, delikatnie wędzona, parzona; przeciętna masa batonu: 50 g Opakowanie vacuum 250 g.
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska
Okres przydatności do spożycia: 30 dni
Waga jednostkowa netto: 250 g
Rodzaj opakowania jednostkowego: Vac/ Kostka
Gatunek mięsa: Wieprzowina
Rodzaj: Kiełbasa
Typ: Paczkowany
Składniki: Składniki: mięso wieprzowe (67%), woda, ser La Maar 7% (mleko, podpuszczka, kultury bakteryjne, barwnik: annato, sól, substancja konserwująca: azotan potasu), sól, skrobia ziemniaczana, białko sojowe, białko wieprzowe kolagenowe, stabilizatory (difosforany, trifosforany), glukoza, aromat (w tym laktoza i ser w proszku), wzmacniacz smaku (glutaminian monosodowy), przyprawy, ekstrakty przypraw, przeciwutleniacz (askorbinian sodu), substancja konserwująca (azotyn sodu) Może zawierać zboża zawierające gluten, seler, gorczycę.
Klasa trwałości produktu: Półtrwały
Metoda wytwarzania: Inne
Stopień rozdrobnienia: Homogenizowane
Temperatura przechowywania min - max: 2 - 6 °C