Sonko Popcool Chips Chipsy popcornowe o smaku papryki 60 g

2099000219084

5902180600337

Nowy produkt

3,35 zł

Dostępne: 8 Produkty

- +

 
Więcej informacji
Opakowanie zawiera 2 porcje produktu po 30 g.

Pakowano w atmosferze ochronnej.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wypiekane bez dodatku tłuszczów Popcool Chips papryka zroszone są delikatną mgiełką oliwy oraz obsypane aromatyczną posypką. Stanowią doskonałą alternatywę dla smażonych chipsów ziemniaczanych ze względu na swój niepowtarzalny smak. Ich wyjątkowy charakter podkreślony jest poprzez odpowiedni dobór kompozycji przypraw i dodatków smakowych, bez zastosowania konserwantów i wzmacniaczy smaku. Idealnie sprawdzą się jako sycąca i chrupiąca przekąska w ciągu dnia.
Spróbuj również
Sonko Popcool Chips Ser z cebulą
Sonko Popcool Chips Fromage
Chipsy popcornowe o smaku papryki.
Produkt może zawierać śladowe ilości mleka.
 
Skład
Zboża zawierające gluten: Nie zawiera
Mleko: Może zawierać
Gorczyca: Zawiera
Soja: Zawiera
Format oznakowania alergenów: Tłusty druk
Substancje konserwujące: Nie zawiera
kukurydza popcornowa - bez łuski (85%)
oliwa z wytłoczyn oliwek
sól
papryka w proszku
cukier
cebula w proszku
hydrolizat białka roślinnego (z soi)
ekstrakt z drożdży
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
barwnik: ekstrakt z papryki
aromat dymu wędzarniczego (zawiera gorczycę)
 
Wartości odżywcze
na 100 gna porcję (30 g)% RWS w porcji
Wartość energetyczna1720 kJ515 kJ6%
407 kcal122 kcal
Tłuszcz, w tym:7,4 g2,2 g3%
- kwasy tłuszczowe nasycone1,1 g0,3 g2%
Węglowodany, w tym:75,1 g22,5 g9%
- cukry2,0 g0,6 g1%
Błonnik2,0 g0,6 g
Białko9,0 g2,7 g5%
Sól2,1 g0,6 g11%
RWS - Referencyjna Wartość Spożycia
Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal).

 
Pozostałe informacje
Wymiar liczbowy: 60
bez glutenu
bez konserwantów
bez wzmacniaczy smaku
Rozmiar opakowania: 60
Jednostka (tekst opisowy): g
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć: Opakowanie zawiera 2 porcje produktu po 30 g.

30 innych produktów w tej samej kategorii:

Menu