Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Czas na śniadanie!
Dzięki porannej porcji Mlekołaków wiem, że ten dzień będzie łaaa!
Wiesz, że...?
Twój ulubiony czekoladowy smak to zasługa kakao z nasion kakaowca!
Wiesz, że ta roślina rośnie przez cały rok? To tak jak ja.
Każde ziarno posiada bródkę, podobną do tej na ludzkiej twarzy?
Dzięki bródce, ziarno utrzymuje odpowiednią wilgotność podczas kiełkowania!
Macie swoją zajawkę?
Bo ja tak! Taniec powoduje wydzielanie endorfin, czyli hormonów szczęścia!
To mnie kręci
Trening czyni mistrza! Tańcząc breakdance, masz do wyboru ponad 50 różnych figur tanecznych!
To dopiero łaaa!
www.mlekolaki.pl
Łaaap co dobre!
Co to właściwie znaczy?
1. Mlekołaki to naturalne źródło minerałów: żelazo, mangan, cynk, fosfor
czyli bez suplementacji!
Dlatego Mlekołaki różnią się nie tylko smakiem, ale też minerałami.
2. Tylko wyselekcjonowane składniki = gwarancja jakości od Lubelli
kakao
3. Pełne ziarno z łuską, bielmem i zarodkiem to naturalne źródło błonnika.
Co nam to daje?
Smak, który uwielbiają dzieci
Zapytaj, czy smakuje. Przecież wiadomo, że dzieci mają rację.
Sprawdź na: lubella.pl
Lubella Tradycja od 1881
Jeszcze więcej niż płatki!
Mlekołaki są tak pyszne, że możesz z nich zrobić więcej smakołyków!
Choco batony
Składniki
gorzka czekolada 100 g
Mlekołaki 2 szklanki
miód 2 łyżki
masło 1 łyżka
kakao 1 łyżka
Rozpuść w rondelku czekoladę z pomocą kogoś dorosłego i wlej ją do podłużnej foremki. Potem wymieszaj ze sobą Mlekołaki, masło, miód i kakao - dodaj do czekolady w foremce, włóż do lodówki na 2 godziny. Potem pokrój na kawałki i gotowe!
Łaaa, ale pyszne!
Zbożowe kulki o smaku czekoladowym
Produkt może zawierać mleko.