Opakowanie zawiera 14 porcji produktu (14 wafli).
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wafle ryżowe z wiesiołkiem i siemieniem lnianym Sonko to wafle wypiekane z pełnych ziaren z dodatkiem nasion wiesiołka, maku i siemienia lnianego. Wyjątkowy sposób wypieku bez tłuszczu powoduje, że ilość substancji odżywczych zawartych w ziarnach nie ulega znacznemu zmniejszeniu. Nasiona wiesiołka są naturalnym źródłem Niezbędnych Nienasyconych Kwasów Tłuszczowych (NNKT), w tym kwasu GLA, biorących udział w prawidłowym przebiegu procesów przemiany materii. Niezwykłe właściwości lecznicze wiesiołka znane są już od stuleci. Wafle ryżowe z wiesiołkiem i siemieniem lnianym Sonko zawierają kwasy tłuszczowe Omega 3 i Omega 6 w korzystnych dla zdrowia proporcjach. Są źródłem błonnika pokarmowego, który sprzyja funkcjonowaniu układu trawiennego, oczyszcza jelita z toksyn i sprzyja odchudzaniu. Są doskonałą, pełnoziarnistą i niskokaloryczną przekąską. Nie zawierają cholesterolu i są produktem naturalnie bezglutenowym.
Spróbuj również:
Sonko Wafle ryżowe z solą morską
Sonko Wafle ryżowe naturalne
Sonko Wafle ryżowe ze słonecznikiem
Wafle ryżowe z wiesiołkiem i siemieniem lnianym
Wafle ryżowe z dodatkami.