Zastosowanie: jako baza do zup, dodatek do sosów i gulaszu.
Przechowywać w zacienionym i chłodnym miejscu, po otwarciu przechowywać w lodówce.
Liczy się dobry Smak
Zupa ogórkowa z cielęciną
Potrzebujesz: Przecier ogórkowy Smak, 150 g pieczeni cielęcej/szynki, 1 l Rosołu wołowego Kucharek, 1 łyżka Koperku suszonego Prymat, 1 łyżeczka Liścia lubczyku Prymat, Sól morska Prymat, Pieprz czarny mielony Prymat. Odcedź przecier, zostaw zalewę, a ogórki wrzuć do wrzącego bulionu i gotuj 5 min. Dodaj zalewę, pokrojone w kostkę mięso i przypraw do smaku.
Tysiące przepisów znajdziesz na:
www.DoradcaSmaku.pl
Przecier z ogórków kwaszonych. Produkt pasteryzowany.
Produkt może zawierać: jaja, soję, mleko (łącznie z laktozą), seler, gorczycę i sezam, które są używane w zakładzie.