Kanokwan Czerwona pasta curry 50 g

2099000172518

8858744800064

Nowy produkt

 
Więcej informacji
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
"Autentyczne tajskie danie w 15 minut."

Przykładowe danie dla 2-3 osób:
- Do garnka wlewamy 185 ml mleka kokosowego i łyżkę (15 ml) czerwonej pasty curry. Całość podgrzewamy.
- Dodajemy 200 g wieprzowiny lub drobiu i dusimy, aż mięso się ugotuje.
Dolewamy 100 ml wody, całość doprowadzamy do wrzenia.
- Na koniec dodajemy paprykę, marchewkę i cukinię.
- Przed podaniem posypujemy świeżą kolendrą.
Podajemy z ryżem jaśminowym.
Czerwona pasta curry. Produkt bezglutenowy o wysokiej zawartości błonnika pokarmowego.
 
Skład
Skorupiaki: Zawiera
Gluten: Nie zawiera
Format oznakowania alergenów: Wielkie litery
chili 35%
trawa cytrynowa
galangal
sól
czosnek
szalotka
pasta z KREWETEK (KREWETKI, sól)
limonka kaffir
kmin
 
Wartości odżywcze
w 100 g:
wartość energetyczna504 kJ/ 120 kcal
tłuszcz1,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone0,5 g
węglowodany17 g
w tym cukry5,8 g
błonnik9,4 g
białko4,2 g
sól12 g

 
Pozostałe informacje
Wymiar liczbowy: 50
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Tajlandii.
Rozmiar opakowania: 50
Jednostka (tekst opisowy): g

30 innych produktów w tej samej kategorii:

Menu