Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Tajskie pasty Kanokwan to ponad 30 lat doświadczenia zamknięte w wygodnej saszetce. Zielona pasta Curry to wyjątkowe połączenie lekko pikantnego zielonego chilli i aromatycznych ziół. Danie to może być przygotowane: - z drobiem, - z warzywami, - z rybą. Proste w przygotowaniu. Polecamy wszystkim wielbicielom klimatów kuchni wschodniej. Nie zawiera konserwantów ani sztucznych barwników. W 100% naturalny.
"Curry autentyczne tajskie danie w 15 minut"
Przykładowe danie dla 2-3 osób:
- Do garnka wlewamy 185 ml mleka kokosowego i dodajemy 1 łyżkę (15 ml) zielonej pasty curry. Podgrzewamy na średnim ogniu.
- Dodajemy 200 g pokrojonego w kostkę kurczaka i dusimy, aż się ugotuje.
- Następnie dodajemy 100 ml wody, a po chwili pieczarki i cukinię. Całość doprowadzamy do wrzenia.
- Przed podaniem posypujemy świeżą kolendrą. Podajemy w towarzystwie ryżu jaśminowego.
Zielona pasta curry. Produkt bezglutenowy o wysokiej zawartości błonnika pokarmowego.