Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce. "Autentyczne tajskie danie w 15 minut."
Przykładowe danie dla 2-3 osób: - 200 g makaronu ryżowego przygotowujemy zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Następnie odsączamy makaron i odstawiamy na bok. - Wlewamy do woka 2-3 łyżki oleju. Wbijamy 3 jajka, mieszamy i czekamy aż się zetną. - Dodajemy kostki tofu (100 g) i świeże krewetki (100 g). Dokładnie smażymy. Dodajemy pastę Pad Thai oraz makaron. - Smażymy aż wszystkie składniki się połączą. Na koniec dodajemy - kiełki fasoli (100 g) oraz szczypiorek i smażymy przez kolejną minutę. Pasta Pad Thai. Produkt bezglutenowy.
Skład
Ryba: Zawiera Gluten: Nie zawiera Format oznakowania alergenów: Wielkie litery cukier 30% szalotka 15% sos RYBNY 15% (anchois, sól, cukier) olej palmowy 12% czosnek 10% ocet winny 8%
Wartości odżywcze
w 100 g:
wartość energetyczna
1050 kJ/ 249 kcal
tłuszcz
6,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
3,2 g
węglowodany
42 g
w tym cukry
24 g
błonnik
2,7 g
białko
2,9 g
sól
5,0 g
Pozostałe informacje
Wymiar liczbowy: 72 Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Tajlandii. Rozmiar opakowania: 72 Jednostka (tekst opisowy): g