Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Tajska pasta Kanokwan to ponad 30 lat doświadczenia zamknięte w wygodnej saszetce. Tom Kha to jedna z najpopularniejszych zup kuchni tajskiej. Dzięki saszetce przygotowanie tej pysznej potrawy będzie jeszcze łatwiejsze. Wystarczy trochę mleka kokosowego, mięsa i posiekanych pieczarek, aby otrzymać tradycyjne tajskie danie, które zadziwi każdego. Nie zawiera sztucznych barwników.
"Kokosowa tajska zupa"
Przykładowe danie dla 2-3 osób:
- Do garnka wlewamy 200 ml mleczka kokosowego.
- Dodajemy pastę Tom Kha oraz 250 g mięsa (kurczak lub krewetki). Całość dusimy.
- Dolewamy 200 ml wody i gotujemy.
- Następnie dodajemy pieczarki i 200 ml mleka kokosowego
- Całość doprowadzamy do wrzenia. Posypujemy świeżą kolendrą i podajemy.
Pasta Tom Kha. Produkt bezglutenowy, źródło błonnika pokarmowego.