Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C. Pasta jajeczna ze szczypiorkiem Może zawierać: ryby, skorupiaki, soję, produkty mleczne, seler i sezam.
Skład
Seler: Może zawierać Skorupiaki: Może zawierać Jaja: Zawiera Ryba: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Zawiera Sezam: Może zawierać Soja: Może zawierać Pszenica: Zawiera Format oznakowania alergenów: Tłusty druk Informacje o dodatkach: pozostały tekst: Zawiera cukier i substancję słodzącą. jaja gotowane 50% olej rzepakowy woda cukier gorczyca mielona kurkuma regulator kwasowości (kwas mlekowy) błonnik pszenny żółtko jaja chrzan tarty szczypiorek 0,4% sól ekstrakt cebuli substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu) aromat papryki czerwonej
Wartości odżywcze
w 100 g produktu:
Wartość energetyczna
1674 kJ/406 kcal
Tłuszcz
39,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
4,9 g
Węglowodany
5,5 g
w tym cukry
3,3 g
Białko
6,3 g
Sól
1,8 g
Pozostałe informacje
Min. temp. °C: 2 Maks. temp. °C: 7 Wymiar liczbowy: 80 Cechy: łagodny, pyszny smak Rozmiar opakowania: 80 Jednostka (tekst opisowy): g