Pakowano w atmosferze ochronnej. Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C. Po otwarciu opakowania przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 3 dni. Ser w proszku otrzymany z sera podpuszczkowego, dojrzewającego, bardzo twardego, półtłustego.
Skład
Jaja: Zawiera Mleko: Zawiera Format oznakowania alergenów: Tłusty druk mleko sól stabilizator: chlorek wapnia podpuszczka bakterie fermentacji mlekowej substancja konserwująca: lizozym z jaja
Wartości odżywcze
w 100 g:
Wartość energetyczna
1483 kJ / 356 kcal
Tłuszcz
26 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
17 g
Węglowodany
<0,5 g
w tym cukry
<0,5 g
Białko
32 g
Sól
2,0 g
Pozostałe informacje
Min. temp. °C: 2 Maks. temp. °C: 6 Wymiar liczbowy: 100 Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce Rozmiar opakowania: 100 Jednostka (tekst opisowy): g