Przechowywać w temperaturze od 0°C do +7°C. Ser twardy podpuszczkowy dojrzewający dehydrowany, w proszku. Zawartość tłuszczu w suchej masie: 32%.
Skład
Mleko: Zawiera Format oznakowania alergenów: Wielkie litery pasteryzowane MLEKO sól substancja przeciwzbrylająca (węglan wapnia) kultury bakterii kwasu mlekowego podpuszczka substancja konserwująca (azotan sodu) barwniki (annato, karoteny)
Wartości odżywcze
na 100 g
Wartość energetyczna
1826 kJ /
Wartość energetyczna
439 kcal
Tłuszcz
33 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
22 g
Węglowodany
0 g
w tym cukry
0 g
Białko
35 g
Sól
3,9 g
Pozostałe informacje
Min. temp. °C: 0 Maks. temp. °C: 7 Wymiar liczbowy: 40 Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Holandii Rozmiar opakowania: 40 Jednostka (tekst opisowy): g