Pakowano w atmosferze ochronnej. Przechowywać w temperaturze od +1°C do +8°C Gouda holenderska Bio - półtwardy ser podpuszczkowy dojrzewający w plastrach.
Skład
Mleko: Zawiera Format oznakowania alergenów: Wielkie litery pasteryzowane MLEKO* sól kultury bakterii kwasu mlekowego (z MLEKA) podpuszczka mikrobiologiczna (*składniki pochodzące z rolnictwa ekologicznego)
Wartości odżywcze
w 100 g
Wartość energetyczna
1526 kJ/ 368 kcal
Tłuszcz
30 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
21 g
Węglowodany
0 g
w tym cukry
0 g
Białko
23 g
Sól
2,1 g
Pozostałe informacje
Min. temp. °C: 1 Maks. temp. °C: 8 Wymiar liczbowy: 100 Tekst dowolny o pochodzeniu: Kraj pochodzenia sera: Holandia Rozmiar opakowania: 100 Jednostka (tekst opisowy): g