Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C Szynka Eksportowa. Szynka wieprzowa parzona z połączonych kawałków mięsa z dodaną wodą. Może zawierać zboża zawierające gluten, soję, mleko (łącznie z laktozą), seler, gorczycę.
Skład
Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Może zawierać Soja: Może zawierać Tłusty druk Podkreślenie mięso wieprzowe (87%) woda glukoza sól regulatory kwasowości (mleczan sodu, octany sodu) stabilizatory (trifosforany, difosforany, polifosforany, fosforany sodu) przeciwutleniacz (askorbinian sodu) substancja konserwująca (azotyn sodu)
Wartości odżywcze
w 100 g produktu:
Wartość energetyczna:
416 kJ/98 kcal
Tłuszcz:
1,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:
0,6 g
Węglowodany:
2,0 g
w tym cukry:
1,9 g
Białko:
19 g
Sól:
2,5 g
Pozostałe informacje
Min. temp. °C: 2 Maks. temp. °C: 6 Wymiar liczbowy: 120 nie więcej niż 3% tłuszczu duże plastry 6,3 cala Rozmiar opakowania: 120 Jednostka (tekst opisowy): g Liczba czynności użycia: 6 Porcje Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć: 6 plastrów