Przechowywać w temperaturze od 0°C do +25°C. Paprykarz z łososia. Konserwa sterylizowana Produkt może zawierać seler, jaja, soję, mleko, gorczycę.
Skład
Seler: Może zawierać Pszenica: Zawiera Jaja: Może zawierać Ryba: Zawiera Mleko: Może zawierać Gorczyca: Może zawierać Soja: Może zawierać Format oznakowania alergenów: Tłusty druk woda mechanicznie odkostniony łosoś 26% (Salmo salar)* koncentrat pomidorowy ryż olej roślinny rzepakowy cebula sól cukier ocet spirytusowy przyprawy mąka pszenna *Metoda produkcji - hodowla kraj pochodzenia: A-Norwegia B-Szkocja - wskazane jako ostatnia litera w numerze partii.
Wartości odżywcze
w 100 g produktu:
Wartość energetyczna
695 kJ/166 kcal
Tłuszcz
9,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
1,6 g
Węglowodany
12 g
w tym cukry
1,6 g
Białko
6,7 g
Sól
1,3 g
Pozostałe informacje
Min. temp. °C: 0 Maks. temp. °C: 25 Wymiar liczbowy: 135 Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce. Rozmiar opakowania: 135 Jednostka (tekst opisowy): g