Jedna porcja (4 g) dostarcza: energia 58 kJ 14 kcal 1%*
w 100 g: 1444 kJ/342 kcal
150 g Inki to około 37 porcji.
*RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal)
Sposób przyrządzenia:
Wsyp do kubka 2 łyżeczki Inki (4 g).
Zalej gorącą, ale nie wrzącą wodą (200 ml). A jeszcze lepiej mlekiem! Zamieszaj!
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu zawartość opakowania proszę przesypać do szczelnego opakowania.
Inka klasyczna jest tak dobra w swej naturze, że Polacy cenią ją nieprzerwanie od niemal pół wieku.
Inka to naturalnie uzyskana esencja jęczmienia, żyta, cykorii i buraków cukrowych.
Dzięki harmonijnej kompozycji oraz wysokiej zawartości polskich zbóż, Inka zawiera składniki odżywcze, ma łagodny smak, subtelny aromat i delikatną piankę.
Inka Dobra w swej naturze
Idealna do Latte
kawa Inka
spienione mleko
cynamon
Smacznego :)
Rozpuszczalna kawa zbożowa